Facebook rejserbureauer

Følg rejsebureauerne på de sociale medier

Rejseselskaber med sommerrejesrDer findes et hav af danske rejsebureauer efterhånden. Nogle af dem er af en nyere dato, mens der også er et par gamle kendinge i blandt, som efterhånden har sendt os danskere af sted på ferie i mange årtier. Det er bureauer som Spies, Startour, Apollo og hvad de nu ellers hedder, de store, gamle, klassiske selskaber. Selvom de har været i gang i mange år, så afholder det dem ikke fra at være med, hvor det sker, og derfor er det da heller ikke usædvanligt, at man støder på et bureau eller to inde på de sociale medier, hvor de ofte gør sig til med konkurrencer, tilbud, sjove billeder og gode historier fra deres kunder.

Og især deres tilbud er de blevet gode til at promovere på de sociale medier. Har du eksempelvis ikke fået sommerferien i hus endnu, og kunne du godt tænke dig at komme af sted, så er det en rigtig god ide at følge lidt med i, hvad de danske rejsebureauer går og laver på de sociale medier. Det er ofte et af de første steder, de gør deres kunder opmærksomme på, hvad der er på tilbud lige nu og her. Og engang imellem kan der også komme tilbud, som man skal slå til på her og nu, hvis man gerne vil have dem. Derfor er det en god ide at følge diverse rejseselskaber på eksempelvis Facebook, så du med det samme kan blive gjort opmærksom på det, hvis din drømmerejse bliver sat ned i pris.

Hvis du ikke er interesseret i at betale for din ferie, så kan du også bare deltage i de mange konkurrencer, som der også plejer at blive smidt ud jævnligt. Selvfølgelig er der ikke nogle garanti for, det er dig, der render med den store præmie. Men man kan jo lige så godt tage chancen og give det et forsøg. Det kan jo være, at heldet er med dig i år.