Børnevenlig camping

3 børnevenlige campingpladser ved Gardasøen

Overvej dette stedHvis du godt kunne tænke dig at tage kone og børn med på en lækker campingferie, så kan det være, at du skulle tage et nærmere kig på disse tre campingpladser ved Gardasøen. De egner sig alle sammen til en lækker og afslappende ferie, hvor der er masser af aktiviteter for hele familien.

Bella Italia

Den første børnevenlige campingplads er Bella Italia. Det er en af de mest populære campingpladser ved Gardasøen, og når man kigger på mulighederne for især børn, så er det ikke svært at forstå hvorfor. Der er alt lige fra et kæmpe vandland, hvor børnene kan boltre sig, til skattejagt, fodboldskole, en mini klub for de mindste samt meget andet. Til de voksne er der blandt andet mulighed for windsurfing, kano, petanque og madlavningskurser. Så alt i alt de perfekte omgivelser for hele familien.

Altomincio Family Park

Den anden campingplads, som vi her skal kigge nærmere på, er Altomincio Family Park. Som navnet indikerer, så er der også her masser af muligheder for både store og små. Igen er der et kæmpe vandland, hvor børnene kan give den gas. Derudover vil du også kunne finde teaterforestillinger, babydans, minigolf, ansigtsmaling og meget mere. Til de store kan der lejes cykler eller lånes en kano, så man kan tage ud og nyde naturen.

Camping Europa Silvella

Den tredje og sidste campingplads ved Gardasøen, som du vil blive præsenteret for her, er Camping Europa Silvella. Denne campingplads er nok for de lidt mere rolige børn, da der her er en rolig atmosfære, hvor der dog stadig er plads for børnene til at lege rundt. Der er konkurrencer og optræden for både børn og voksne, og når sæsonen er på sit højeste, kan man modtage undervisning i blandt andet tennis og windsurfing.
Det var tre bud på familievenlige campingpladser ved Gardasøen. Der findes dog stadig mange andre campingpladser udover disse tre, som vil egne sig perfekt til en familieferie. Dette er blot et lille udpluk.